De visual makers van Vimak

Het team achter Vimak BI

Om bedrijven meer uit bestaande data te laten halen, hebben wij: Jurriën Haast, Jari Marijnissen en Fer Goos in mei 2020 Vimak BI B.V. opgericht.

Het team van Vimak bestaat uit twee Data Scientists en twee Bedrijfskundigen met allemaal een verschillende achtergrond. Een ding komen we overeen en dat is onze passie voor data. Samen combineren wij onze competenties om bedrijven een compleet geautomatiseerde rapportagestructuur te beiden.

Team Vimak
Jurriën Haast - medeoprichter

Jurriën Haast

Data Scientist

"Beslissingen maken op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel"

Gedurende mijn Accountancy opleiding heb ik bij drie verschillende accountantskantoren gewerkt. Waar ik de boekhouding van verschillende bedrijven heb samengesteld en gecontroleerd. Echter, kwam het besef dat veel bedrijven beslissingen op het onderbuikgevoel baseren, terwijl dat de mogelijke overzichten uit data eindeloos zijn. Daarom heb ik me gespecialiseerd met een master Data Science. Met deze kennis ga ik in gesprek met de ondernemer of controller om tot een onderbouwd inzicht te komen. In januari 2019 ben ik hiermee gestart en sinds mei 2020 bundel ik mijn krachten met Fer en Jari.

"Data als kompas voor gerichte sturing"

Beslissingen kunnen maken op basis van betrouwbare cijfers is van cruciaal belang voor elk bedrijf. Het verkrijgen van deze informatie is voor vele echter een tijdrovend en foutgevoelig proces. Daarom wil ik, met het team van Vimak, MKB’ers de juiste inzichten op een gemakkelijke manier bieden. Hierbij gebruik ik mijn ervaringen bij supply chain, productie en e-commerce bedrijven. Dit in combinatie met mijn achtergrond in Technische Bedrijfskunde biedt mij de mogelijkheid om in gesprek te gaan met diverse bedrijven. Samen met de klant achterhalen welke inzichten nodig zijn voor een betere bedrijfsvoering. Om zo betere beslissingen te kunnen maken. 

_DSC0922

Fer Goos

Business Analist

_DSC0922

Fer Goos

Business Analist

"Data als kompas voor gerichte sturing"

Beslissingen kunnen maken op basis van betrouwbare cijfers is van cruciaal belang voor elk bedrijf. Het verkrijgen van deze informatie is voor vele echter een tijdrovend en foutgevoelig proces. Daarom wil ik, met het team van Vimak, MKB’ers de juiste inzichten op een gemakkelijke manier bieden. Hierbij gebruik ik mijn ervaringen bij supply chain, productie en e-commerce bedrijven. Dit in combinatie met mijn achtergrond in Technische Bedrijfskunde biedt mij de mogelijk om in gesprek te gaan met diverse bedrijven. Samen met de klant achterhalen welke inzichten nodig zijn voor een betere bedrijfsvoering. Om zo betere beslissingen te kunnen maken. 

Jari Marijnissen

Data Scientist

"Meten is weten"

Door mijn ervaring als software developer en data analyst heb ik met eigen ogen  kunnen zien dat de toename van de hoeveelheid data slechts door enkele bedrijven wordt benut. Zeker in de MKB-sector kunnen bedrijven hun processen optimaliseren door gebruik te maken van de informatie die ze genereren.  Met mijn studies Data Science & Entrepreneurship en Informatica wil ik bedrijven graag helpen hun data inzichtelijk te maken, zodat zij hierop betere beslissingen kunnen maken.

"Data-analyse schept orde in de chaos"

Momenteel zit ik in de afrondende fase van de opleiding Finance & Control. Tijdens verschillende stages ben ik erachter gekomen dat het moeilijk is om goede conclusies te trekken door de grote hoeveelheden data. Om orde in de chaos te scheppen, wil ik samen met het team van Vimak deze orde creëren doormiddel van data-analyse en het opstellen van dashboards.

Jeroen

Jeroen de Ridder

Business Analist

Contact

Social media

Privacy verklaring

Copyright Vimak BI B.V.