Management dashboard ontwikkelen

Heb je een functie in het management van jouw organisatie? Dan ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar actuele en betrouwbare data die je kan helpen bij het maken van belangrijke beslissingen. Een up-to-date management dashboard is daarom onmisbaar voor een organisatie die beslissingen maakt op basis van data. Vimak BI is de specialist op het gebied van management dashboards ontwikkelen. Wij helpen jouw organisatie graag bij het sturen op basis van data. Ben je benieuwd naar onze dashboards? Bekijk onze demo.

Power BI management dashboard

Power BI is de perfecte tool om een management dashboard in te bouwen. Bij Vimak BI maken we daarom ook graag gebruik van Power BI om management dashboards te creëren. We leggen je graag uit waarom Power BI de ideale tool is voor het bouwen van een management dashboard.

Voordelen Power BI dashboards

Relevante data per functie

In een organisatie zijn verschillende rollen. Iedereen heeft verschillende KPI’s (Key Performance Indicators) die van belang zijn om de resultaten te meten. De één zal zich vooral focussen op de omzet en de winst, terwijl een ander juist zal focussen op HR KPI’s zoals: productiviteit en personeelsverloop.

Het mooie aan Power BI is dat iedereen voor zijn functie er eenvoudig in kan analyseren. Je hoeft hier absoluut geen data-analist voor te zijn. Dankzij de vaste indeling in rapporten kun je elke analyse soepel laten verlopen. Daarnaast wordt de informatie iedere dag op dezelfde manier berekend waardoor je geen twijfels hoeft te hebben bij de juistheid van de dashboards. Vimak BI helpt je op weg!

Meest ontwikkelde platform

Microsoft Power BI is al jarenlang de koploper op het gebied van business intelligence. Daarnaast stopt Power BI ook niet met door ontwikkelen. Wekelijks verschijnen er updates die Power BI functies- en mogelijkheden verbeteren. Zo worden de analyse mogelijkheden in jouw management dashboard steeds uitgebreider.

Koppelingen met Power BI

Power Bi kun je koppelen met allerlei verschillende ERP (Enterprise Resource Planning) pakketten. Zo kunt u verschillende databronnen combineren tot één overzicht. Daardoor kunnen er nieuwe inzichten gecreëerd worden, waardoor beslissingen en analyses worden gebaseerd op feiten in plaats van onderbuikgevoel.

ERP pakketten die we bijvoorbeeld kunnen koppelen zijn:

Overige databronnen:

 

Wij helpen je graag bij het koppelen van jouw databronnen. Neem gerust contact met ons op als je hulp nodig heeft met het koppelen van je databronnen.

Management dashboard laten maken

Vimak BI heeft jarenlang ervaring met het maken van Power BI dashboards. Heb je interesse in een management dashboard? Neem gerust contact met ons op. Of boek zelf een afspraak in. Je kunt ons ook bereiken via info@vimakbi.nl of op 076 230 9000. Onze experts staan voor je klaar.