De visual makers van Vimak

team vimakbi

Het team achter Vimak BI

Sinds januari 2019 zorgen wij voor grotere successen van bedrijven door meer uit bestaande data te halen. Het team van Vimak bestaat uit Data Scientists, Business Analisten en Data Engineers. Eén ding komen we overeen en dat is onze passie voor data. Samen combineren wij onze expertises om bedrijven een compleet geautomatiseerde rapportagestructuur te bieden.

"Beslissingen maken op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel"

Jurriën Haast, Data Scientist & Eigenaar. Gedurende mijn Accountancy opleiding heb ik bij drie verschillende accountantskantoren gewerkt. Waar ik de boekhouding van verschillende bedrijven heb samengesteld en gecontroleerd. Echter, kwam het besef dat veel bedrijven beslissingen op het onderbuikgevoel baseren, terwijl dat de mogelijke overzichten uit data eindeloos zijn. Daarom heb ik me gespecialiseerd met een master Data Science. Met deze kennis ga ik in gesprek met de ondernemer, controller of IT’er om tot een onderbouwd inzicht te komen. In januari 2019 ben ik hiermee gestart en ben ik een team van specialisten om mij heen aan het verzamelen.

"Meten is weten"

Lenny Aernouts, Business Analist. Beslissingen kunnen maken op basis van betrouwbare cijfers is van cruciaal belang voor elk bedrijf. Het verkrijgen van deze informatie is voor vele echter een tijdrovend en foutgevoelig proces. Daarom wil ik, met het team van Vimak, MKB’ers de juiste inzichten op een gemakkelijke manier bieden. Hierbij gebruik ik mijn ervaringen bij bouw, productie en enginering bedrijven. Dit in combinatie met mijn achtergrond in Finance and Control biedt mij de mogelijkheid om in gesprek te gaan met diverse bedrijven. Samen met de klant achterhalen welke inzichten nodig zijn voor een betere bedrijfsvoering. Om zo betere beslissingen te kunnen maken.

Ons team

IMG_3558-300x300

Jurriën Haast

Data Scientist & Eigenaar

IMG_3734-2-300x300

Lenny Aernouts

Business Analist

Marinda de Goede

Marinda de Goede

Management Assistent

Tuin Freek

Freek Rooks

Data Engineer

Sebastian Tilleman

Sebastian Tilleman

Business Analist

Brian in tuin

Brian van de Kerk

Business Analist

Foto Anousch in tuin 2.0

Annoesch Tatch

Business Analist

Lege tuinfoto (let op foto wel voor lichtere vak plaatsen)

Eveline Verschuren

Data Engineer

John-tuin-e1655466722231-300x300

John Haast

Applicatiebeheerder

Quincy

Quincy van den Goorbergh

Stagiaire Finance & Control

Demi

Demi Canjels

Stagiaire Finance & Control

Job

Job Kremers

Stagiair Finance & Control

Start kennismaking

Neem nu contact met ons op voor een kennismaking en ontdek hoe Vimak BI jouw bedrijf kan helpen groeien.

Jurriën Haast

Eigenaar & Data Scientist