De visual makers van Vimak

team vimakbi

Het team achter Vimak BI

Sinds januari 2019 zorgen wij voor grotere successen van bedrijven door meer uit bestaande data te halen. Het team van Vimak bestaat uit één Data Scientists, drie Business Analisten en één Data Engineer. Eén ding komen we overeen en dat is onze passie voor data. Samen combineren wij onze expertises om bedrijven een compleet geautomatiseerde rapportagestructuur te bieden.

"Beslissingen maken op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel"

Jurriën Haast, Data Scientist & Eigenaar. Gedurende mijn Accountancy opleiding heb ik bij drie verschillende accountantskantoren gewerkt. Waar ik de boekhouding van verschillende bedrijven heb samengesteld en gecontroleerd. Echter, kwam het besef dat veel bedrijven beslissingen op het onderbuikgevoel baseren, terwijl dat de mogelijke overzichten uit data eindeloos zijn. Daarom heb ik me gespecialiseerd met een master Data Science. Met deze kennis ga ik in gesprek met de ondernemer, controller of IT’er om tot een onderbouwd inzicht te komen. In januari 2019 ben ik hiermee gestart en ben ik een team van specialisten om mij heen aan het verzamelen.

"Meten is weten"

Lenny Aernouts, Business Analist. Beslissingen kunnen maken op basis van betrouwbare cijfers is van cruciaal belang voor elk bedrijf. Het verkrijgen van deze informatie is voor vele echter een tijdrovend en foutgevoelig proces. Daarom wil ik, met het team van Vimak, MKB’ers de juiste inzichten op een gemakkelijke manier bieden. Hierbij gebruik ik mijn ervaringen bij bouw, productie en enginering bedrijven. Dit in combinatie met mijn achtergrond in Finance and Control biedt mij de mogelijkheid om in gesprek te gaan met diverse bedrijven. Samen met de klant achterhalen welke inzichten nodig zijn voor een betere bedrijfsvoering. Om zo betere beslissingen te kunnen maken.

“Wat ik vooral prettig vind, is dat je bij Vimak BI geen nummertje bent."

Esmee Snijders, Business Analist. Het voelt als een eeuwigheid geleden… Het moment waarop Esmee haar avontuur begon als Business Analist bij Vimak BI in het prachtige Breda. Het werd hoog tijd om Esmee aan de tand te voelen over haar ervaringen, haar werkzaamheden als Business Analist en natuurlijk de geweldige kansen die Vimak BI haar heeft geboden. Duik snel in dit verhaal!

Ons team

IMG_3734-2-300x300

Lenny Aernouts

Business Analist

Brian in tuin

Brian van de Kerk

Business Analist

Tuin Freek

Freek Rooks

Data Engineer

Foto Anousch in tuin 2.0

Annoesch Tatch

Business Analist

Sjors portrait tuin

Sjors van den Broek

Marketing

IMG_3558-300x300

Jurriën Haast

Data Scientist & Eigenaar

John-tuin-e1655466722231-300x300

John Haast

Applicatiebeheerder

Start kennismaking

Neem nu contact met ons op voor een kennismaking en ontdek hoe Vimak BI jouw bedrijf kan helpen groeien.

Jurrien Haast

Eigenaar & Data Scientist