Navigeren met krachtige KPI's in Power BI: Een inspirerende Terugblik op onze kennissessie!

We kijken met trots terug op een buitengewoon succesvolle sessie op vrijdag 24 november 2023, waarbij we samen met Eldert de Jager diep doken in de wereld van krachtige KPI’s in combinatie met het effectief gebruik van Power BI.
 

 

De inspirerende ochtend bij Paviljoen Het Houtse Meer bracht niet alleen professionals uit diverse sectoren samen, maar bood ook waardevolle inzichten en praktische toepassingen voor de deelnemers. Eldert de Jager, auteur van onder andere ‘Navigeren met KPI Dashboards’, wist zijn jarenlange ervaring op een boeiende wijze te delen, waardoor de deelnemers niet alleen theoretische kennis opdeden maar ook concrete vaardigheden ontwikkelden.

Bij Vimak BI vinden we kennisdeling van groot belang, en deze sessie was een perfect voorbeeld van hoe het delen van inzichten en ervaringen kan leiden tot collectieve groei. De sessie bood deelnemers de gelegenheid om dieper in te gaan op specifieke uitdagingen binnen hun organisaties en waardevolle adviezen te ontvangen. De combinatie van heldere inzichten, praktijkvoorbeelden, en de prachtige locatie creëerde een stimulerende omgeving voor leren en netwerken.

Dank aan alle deelnemers voor hun enthousiasme!