Power BI dashboard laten maken Tilburg

Vimak BI is uw betrouwbare lokale partner op het gebied van Power BI in omgeving Tilburg. Wij helpen u graag om meer inzichten uit uw data te halen. Samen met u stellen wij het doel en de inhoud van de dashboards vast. Om zorgen dat u middels de dashboards van Vimak BI kan beslissen op basis van data in plaats van het onderbuikgevoel. We leggen u graag uit hoe Vimak BI ook uw organisatie kan helpen groeien met behulp van Power BI dashboard.

Expertise

Vimak BI is gespecialiseerd in het ontwikkelen van up-to-date Power BI dashboards op maat. Ieder bedrijf gebruikt informatiesystemen. Deze systemen leggen veel data vast. Data die vaak veel kan zeggen over de prestaties van het bedrijf. Alleen wat een bedrijf wilt zien is vaak uniek. Daarom geloven wij erin dat dashboards en rapportages maatwerk moeten zijn. Wij ontwikkelen daarom rapportage die puur gericht zijn op de klantvraag. Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen doen? Lees alles over onze expertise.

Klanten waarmee we samenwerken

Transparante samenwerking

Bij Vimak BI staan we voor een transparante en intensieve samenwerking met de klant. Zo leveren we het gewenst klantresultaat op maat. Een klanttraject ziet er bij ons als volg uit:

Stap 1: Informatiebehoefte vaststellen

In eerste instantie gaan we kijken wat voor databronnen beschikbaar zijn. Daarnaast gaan we samen een schets maken om in het te realiseren eindproduct in beeld te brengen.

Stap 2: Connectie maken

Nadat we weten wat het beoogde einddoel is, gaan we aan de slag met het verbinden van de verschillende databronnen.

Stap 3: Transformeren en combineren

Om alles in een overzicht te krijgen moeten verschillende tabellen aan elkaar geknoopt worden. Dat gebeurt in deze stap.

Stap 4: Visualiseren

Nu alle data goed staat is het tijd om de data te visualiseren. In deze stap gaan we de beoogde dashboards creëren.

Stap 5: Delen, trainen, leren en innoveren

Nu de dashboards af zijn stopt het traject nog niet. Vanaf dat moment doen we er alles aan om u uit te leggen hoe u de dashboards het effectiefst in kan zetten en onderhouden we de dashboards.

Dé Power BI expert in Tilburg

Vimak BI is al jarenlang de Power BI expert in omgeving Tilburg. We helpen u graag bij het vertalen van uw klantvraag naar een dashboard. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via info@vimakbi.nlof telefonisch op 076 230 9000.